Hvordan gør jeg2018-04-16T11:53:49+00:00
Køb i dag

Tengberg Media

producerer og udgiver bøger, film og fotos til spanskundervisningen i gymnasiet, handelsskolen, HF, VUC, aftenskolen samt for selvstuderende.
Køb i dag

Ny ordning

Jeg har måttet opsige mit mangeårige samarbejde med UNI-C/STIL, så man kan ikke længere logge sig ind til Tengberg Medias film med UNI-Login.

Hvis din skole har købt tidsubegrænset licens til en af mine film, kan du som spansklærer eller ansat ved skolen rekvirere link og password til filmen ved at sende en mail til Tengberg Media. Med licens har du og dine elever altså stadig adgang til de kapitel-inddelte film med og uden undertekster, men det nye er, at man ikke længere kan logge sig ind med UNI-Login. Det er ligesom at skifte hoveddørs-nøglen. Jeg beklager den ulejlighed, det måtte medføre.

Ønsker du eller din skole at købe licens til mine film, kan du sende bestillingen til Tengberg Media. Du vil da få tilsendt link og password.

Streaming
Tengberg Medias online film streames, hvilket vil sige, at du skal være på nettet for at kunne se dem. Til gengæld kan du se dem på din computer, smartphone eller tablet – hvor du vil og når du vil.

Du skal hverken downloade eller åbne programmer. Du skal blotvælge, om du vil se filmen med eller uden undertekster. Herefter kan du se hele filmen eller klikke dig rundt i filmens kapitler.

Send en mail

Abbonnér på nyheder fra Tengberg Media

Vi sender nyhedsbrev ud max otte gange om året, så du vil ikke føle dig spammet.

Du kan til enhver tid framelde dig igen.
* = Obligatorisk felt

Tengberg Media – Kontakt info

Margretheholmsvej 22, 3.th

Phone: +45 3543 2729

Mobile: +45 2942 0032

Om Birgit Tengberg

I 2006 stiftede jeg produktionsselskabet Tengberg Media for at producere og udgive egne film og bøger til spanskundervisning.

De fleste film handler om dagligdagskulturer i Spanien, og bøgerne er overvejende grammatik- og opgavebøger.

Mine produkter henvender sig til spanskelever i gymnasiet, handelsskolen, VUC, HF og aftenskolerne. Men også til private og selvstuderende.