TRÆN SPANSK GRAMMATIK

MED OPGAVEBOGEN TIL FILMEN I ØJENHØJDE

TRÆN SPANSK GRAMMATIK

TIL GODE PRISER
KØB HOS TENGBERG MEDIA

TRÆN SPANSK GRAMMATIK

MED TAG TYREN VED HORNENE OG VILD MED TYREN

Tengberg Media producerer og udgiver bøger med fokus på spansk grammatik samt fotos og film til om spansk hverdagskultur.
Målgruppe: spansk-elever i gymnasiet, handelsskolen, HF, VUC, aftenskolen og selvstuderende.

Spansk grammatikbog til gymnasier og aftenskoler

Tag tyren ved hornene

Spansk grammatikbog

Mange spanskelever kalder Tag tyren ved hornene for deres ‘bibel’. Den er enkel og overskuelig i sin opsætning og har masser af brugbare eksempler fra den spanske dagligdag.

Lommetyren – Spansk minigrammatik

Lommetyren

Spansk minigrammatikbog

En lille grammatikbog, hvor du kun lærer det, du har allermest brug for. En handy bog, som du altid kan have med dig i tasken eller i kufferten.
Fås også som e-bog.

Vild med tyren – spansk grammatik

Vild med tyren

Spansk grammatik opgavebog

En opgavebog med mange forskellige og sjove øvelser. Her kan du afprøve din viden fra Tag tyren ved hornene eller andre grammatikbøger. Der findes et facit til opgaverne, så bogen er også velegnet til selvstudium.

I-Ojenhøjde_450x344

I øjenhøjde. Hablan los niños de Valparaíso

Bog og online film.  Chilenske skolebørn fortæller om deres dagligdag, om hændelser, mobning og drømme. Der er samtalestof med grammatiske og kreative øvelser, der gør grammatikindlæringen aktiv og kommunikativ.  

Naara_450x344

Naara. Una española de hoy

Online film. Naara er ingeniør i Metro Madrid. I et elev-venligt tempo fortæller hun om sine fritidsinteresser, om mode, rejser og om hvorfor hun valgte at flytte tilbage til Spanien efter sit studieophold i Schweiz. Velegnet til studieturen til Madrid.
Til filmen hører opgaver og andet bonusmateriale. Rekvireres sammen med filmen hos Tengberg Media.

Barcelona_450x344

Barcelona. Una ciudad en movimiento

DVD/Online film. Gennem interviews med unge mennesker får du et rigtig godt indtryk af Barcelona som en multikulturel by med mange muligheder – og udfordringer. Filmen er velegnet til før/efter studieturen.
Til filmen hører opgaver og andet bonusmateriale. Kan downloades fra tengbergmedia.com.

Protestas_450x344

Protestas. Sobre el 15-M en Madrid

Online film. Ana er aktiv i protestbevægelsen 15-M. Filmen er en optimistisk vinkel på, hvad der kommer ud af en fælles politisk indsats på græsrodsniveau. Til filmen hører opgaver og andet bonusmateriale. 

Elena_450x344

Elena. Una joven española

DVD/Online film. Med et smittende kropssprog fortæller gymnasieeleven Elena om sin dagligdag, om venner, aftaler, forældre, lektier, skolen og fremtidsdrømme. Filmen lægger op til samtale om ligheder og forskelle i forhold til danske unge. Til filmen hører opgaver og andet bonusmateriale samlet i en gratis e-bog.

Fotos_cover_450x344

Fotos instantáneas latinoamericanas

CD. 45 fotos opdelt i to serier fra latinamerikanske lande: Serie A med arbejdsspørgsmål til samtaletræning på tre niveauer. Serie B med parallelfotos.

Foto-de-España

Fotos instantáneas de la España actual

CD. 45 fotos fra Spanien. Serie A med arbejdsspørgsmål til samtaletræning på tre niveauer. Serie B med parallelfotos. 

Loli_450x344

No tengo jefe. Loli, ama de casa española

DVD/film. Vi går med husmoren Loli på det lokale marked og hører om hendes daglige gøremål som madlavning, tv-kigning, opvask, sengeredning, måltider. Loli fortæller også om døgnets inddeling og familiens betydning. Til filmen hører opgaver og andet bonusmateriale.

dame.hund450x344

La fiesta de San Antón. La bendición de los animales

DVD/film. Et kig ind i en verden, der viser spanieres forankring i tro og traditioner – og som kan minde om et sandt Almodóvar-univers. Vi møder nogle husdyr, som velsignes uden for kirken, og deres stolte ejere.  Præsten bidrager med sit syn på begivenheden.
Til filmen hører opgaver og andet bonusmateriale.

spanioler_450x344

Los españoles en Dinamarca en 1808

DVD/film. Den spanske økonom og historiker Ramón Tamames giver et historisk overblik over perioden og fortæller eventyret om de 15.000 spaniolere, der kom til Danmark i 1808 som Napoleons lejesoldater.
Med filmen følger opgaver og andet bonusmateriale.

ConCesar_450x344

Con César. En spansk kunstners hverdag

E-bog. Con César skildrer César Delgado, kunstmaler og lærer på Colegio Estilo i Madrid, og hans miljø. Bogen er en mosaik om mennesker i forskellige aldre og handler om Césars nærmeste familie, hans bedste ven samt forfatteren Josefina Aldecoa.

fiskemand_450x344

La pescadería. El alma del barrio

DVD/film. En autentisk reportage fra en fiskeforretning i Madrid – i et Spanien i forandring. Klingende sakse akkompagnerer kundernes  snakken, og nu og da gribes en fisk i flugten. Fiskehandlerne kan deres håndværk, og fisk filetteres med præcision og brede knive.
Til filmen hører opgaver og andet bonusmateriale
.